Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Tuindagen Heihuyzen voorjaarseditie in Malle

Bezoek "Tuindagen Heihuyzen" op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024. Op vrijdag zijn we open van 12u tot 18u, de andere dagen telkens van 10u tot 18u.

De prachtige dreven, de rustgevende tuin, de wisselende gezichtsassen... het draagt allemaal bij tot een sfeervol geheel waar de bezoeker zich meteen thuis voelt. 

Visitez "Tuindagen Heihuyzen" les vendredi 30 août, samedi 31 août et dimanche 1er septembre 2024. Le vendredi, nous sommes ouverts de 12h à 18h, les autres jours de 10h à 18h. Les belles avenues, le jardin reposant, les axes faciaux changeants ... tout contribue à un ensemble attractif où le visiteur se sent immédiatement chez lui. 

Bereikbaarheid

Het domein is optimaal bereikbaar. De inrit van de GRATIS parking is te bereiken via de Spuydreef. Stel je GPS dus in op: hoek Heihuizen en Spuydreef. 

Dat kruispunt is zo’n 300 meter voor de hoofdingang van het domein (waar je uiteraard niet kunt binnenrijden want daar is de beurs) voor wie van de autostrade Antwerpen-Eindhoven komt en afrit 21 neemt. Aan het eind van de afrit rechtsaf en 5 km deze weg volgen tot je aan het domein bent. Kom je via Malle, rij dan het domein voorbij en sla 300 meter verder linksaf om de GRATIS parking te bereiken.

Plan

- Laatste Nieuwtjes -

news image

Wicked Castles

De mensen van Wicked Castles uit Schilde bouwen bijzonder originele dierenverblijven. Of het nu voor de kippen of de honden is, hu...

news image

Bolster & Benefield: schoon gerief!

Werken in de tuin is leuk en het wordt nog gezelliger, mooier en toffer als je met mooi materiaal kunt werken. Zeker voor de mense...

news image

Annemie Heyvaert maakt prachtig werk!

Annemie is een creatieve duizendpoot die op heel wat vlakken heel mooie zaken maakt. Haar motto is: Een beeld zegt zoveel mee...

Klik hier voor meer nieuws over het event

Koop hier je

Tickets