Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Tuindagen Heihuyzen in Malle

Bezoek "Tuindagen Heihuyzen" op vrijdag 3, zaterdag 4, zondag 5 en pinkstermaandag 6 juni 2022. Op vrijdag zijn we open van 14u tot 19u, de andere dagen telkens van 10u tot 18u.

De prachtige dreven, de rustgevende tuin, de wisselende gezichtsassen... het draagt allemaal bij tot een sfeervol geheel waar de bezoeker zich meteen thuis voelt. Ticketverkoop is nog niet gestart.


Visitez "Garden Days Heihuyzen" les vendredi 3, samedi 4, dimanche 5 et lundi de pentecôte 6 juin 2022, le vendredi de 14h à 19h et les autres jours de 10h à 18h. Les belles avenues, le jardin reposant, les axes faciaux changeants ... tout contribue à un ensemble attractif où le visiteur se sent immédiatement chez lui. Les ventes de billets n'ont pas encore commencé.

Titel

Hoe geraak je er? "Tuindagen Heihuyzen" is vanuit alle richtingen bijzonder vlot te bereiken

Komende van Antwerpen

Stel je GPS in op "Heihuizen 3 in Malle". Malle is een fusiegemeente en misschien moet je kiezen voor Oostmalle.

Neem de autostrade richting Hasselt en sla in Ranst af naar de E34 richting Turnhout/Eindhoven. Wat je GPS ook zegt: neem afrit 21 Lille - Herentals. Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf en rij over de brug over de autostrade. Blijf deze weg ongeveer 5 km volgen tot u via de Spuydreef (zijstraatje van Heihuizen, vlak voor het domein) vlak aan de inrit van de gratis parking bent.

Komende uit de richting Turnhout/Eindhoven

Stel je GPS in op "Heihuizen 3 in Malle". Malle is een fusiegemeente en misschien moet je kiezen voor Oostmalle.

Neem de autostrade E34 richting Antwerpen. Wat je GPS ook zegt: neem afrit 21 Lille - Herentals. Aan het einde van de afrit ga je rechtsaf. Blijf deze weg ongeveer 5 km volgen tot u via de Spuydreef (zijstraatje van Heihuizen vlak voor het domein) vlak aan de inrit van de gratis parking bent. 

Komende uit de Kempen zonder gebruik van de autostrade


Stel je GPS in op "Heihuizen 3 in Malle". Malle is een fusiegemeente en misschien moet je kiezen voor Oostmalle. Van welke richting je ook komt, de inrit van de parking is via de Spuydreef, aan de rand van het domein richting Welcherderzande.

Afhankelijk van welke kant u komt: zo'n 200 meter voor of net voorbij het domein. 


Parkeren

Parkeren doe je gratis op de grote weide vlak aan de ingang van het domein. Maak je dus geen zorgen over "zoeken naar een plaatsje" of "heel ver moeten wandelen eer je er bent". Je staat gewoon vlak voor de deur. Gratis bovendien.

- Laatste Nieuwtjes -

news image

Uiteraard Planten!

Een aantal kwekers nemen ook deel aan deze tuindagen. De rozen van topkweker Casteels, de irissen papavers en pioenen van Happy Ga...

news image

Een heerlijke Westmalle!!

Op een beurs in Malle mogen de heerlijke paters van Westmalle niet ontbreken. Nee, we hebben het niet over de mannen maar over het...

news image

De Planeet Interieur

De Planeet Interieur is een online interieurwinkel die jou helpt bij het creëren van een duurzaam interieur. Ze gebruiken zoveel m...

Klik hier voor meer nieuws over het event

Koop hier je

Tickets